Det er mange som handler hos oss, og dessverre tar det en dag mer enn normalt før pakkene sendes fra lager. Vi er lei oss for problemene det skaper, og jobber hardt for å bli like raske som vanlig. (Gjelder ikke levering med Porterbuddy).
Gå til innholdGå til kassen

Zymelin nesespray er et reseptfritt legemiddel for korttidsbehandling av tett nese ved forkjølelse eller akutt bihulebetennelse. 

Å være forkjølet eller rammet av en akutt bihulebetennelse kan være slitsomt. Det fører ofte til en tett og/eller rennende nese. Dette kan gi plager som gjør det vanskelig å puste, høre og sove. Å bli kvitt forkjølelse eller bihulebetennelse er det mest ønskelige, men dette skjer som regel ikke over natten. Da kan Zymelin være en effektiv hjelper for å gjenopprette nesens normale funksjon, enten det er å stoppe en rennende nese eller lindre og åpne en tett nese.

Zymelin tilbyr løsninger til barn over 2 år og voksne, og skal kun benyttes til korttidsbehandling. Bruk over lengre tid kan føre til vedvarende nesetetthet. Les alltid bruksanvisning før bruk, og rådfør med lege ved ytterligere plager.

2  Produkter