Gå til innholdGå til kassen

Weleda tilbyr et stort utvalg 100% sertifisert naturlig og økologisk hudpleie og velværeprodukter for hele familien. Selskapet har over 90 års erfaring med utvikling av plantebaserte produkter, som med sine naturlige ingredienser skal hjelpe kroppens egne naturlige prosesser og styrke den indre balansen. Uten syntetiske fargemidler og parfymer er produktene godt egnet for deg som er gravid, baby og barn. 

Calendula, eller ringblomst på norsk, er en av de naturlige ingrediensene som benyttes i Weledas produkter. Blomstens aktive forbindelser skal bekjempe betennelse og fremme dannelsen av nytt vev, og eterisk olje er med på å styrke huden i møte med ytre påvirkninger. Det beroligende og oppløftende særpreget gjør produktene med ringblomst egnet for sart hud hos nyfødte og småbarn. Småbarnsforeldre er gjerne ute etter en god sinksalve til perioder hvor den lille er sår. Weleda har derfor utviklet en egen krem for bleieområdet, Calendula Nappy Change Cream, med naturlige ingredienser som ringblomst, mandelolje og ullvoks.

Weleda står også bak det populære basisproduktet Skin Food, som egner seg til bruk på hele kroppen og kan brukes av hele familien. Kamille og ringblomst er naturlige ingredienser som bidrar til å lindre sensitiv, tørr og sprukken hud. Den er også ypperlig som kuldekrem.

88 Produkter
  • av 2