Gå til innholdGå til kassen

Voltarol Forte gel 23,2 mg/g brukes som smertestillende, i tillegg til at den virker betennelsesdempende og reduserer hevelser ved smertefulle tilstander i muskler og ledd. Gelen absorberes raskt av huden og gir smertelindring i opptil 12 timer. Voltarol Forte kan brukes ved milde til moderate smerter i forbindelse med forstuing eller strekk (av voksne og barn over 14 år) og som korttidsbehandling av milde til moderate smerter i fingre og knær ved slitasjegikt/artrose (av voksne over 18 år).

Visste du at 65% av alle mennesker har smerter i kroppen minst en gang i uken? Skader på muskler eller skjelett, som forstuing og strekk, kan skje på jobb, hjemme eller mens du driver med idrett. Idrettsskader kan påvirke alle deler av kroppen din, inkludert musklene, skjelettet, ledd og bindevev (sener og leddbånd). De vanligste idrettsskadene er forstuing og strekk.

Voltarol Forte gel 23,2 mg/g inneholder diklofenak, som tilhører en gruppe legemidler som kalles ikke-steroide antiinflammatoriske midler (NSAIDs). Gelen påføres og har egenskaper som gjør at den trenger godt ned i huden og virker på dyptliggende betent vev. Diklofenak gir smertelindring i opptil 12 timer. Voltarol gel finns også i dosering 11,6 mg/g. Forskjellen er at Voltarol 11,6 mg/g gel påføres 3-4 ganger daglig, mens Voltarol Forte 23,2 mg/g påføres 2 ganger daglig.

Lettåpnet lokk – å bruke Voltarol har aldri vært enklere! Du kan nå bruke siden av hånden din eller bordkanten for å vippe opp lokket på din Voltarol tube. Ha gjerne med deg en tube på tur, i treningsbaggen eller i medisinskapet hjemme – da er du forberedt når smerten kommer.

*Global Pain Index Report 2014, s.11, Tilgjengelig: www.global-pain-index.com. Dato besøkt 20. april 2016.

5 Produkter