På grunn av at mange vil handle hos oss nå, bruker vi litt lengre tid enn vanlig på å sende ut pakker. Dette gjelder ikke reseptordre eller bestillinger som har Porterbuddy som leveringsmåte. Vi beklager ulempene dette kan medføre!
Gå til innholdGå til kassen

Vivag er intimpleieprodukter som bidrar til å bevare en naturlig balanse i underlivet. Er du plaget av tørrhet, kløe, irritasjon eller ubehagelig lukt i underlivet? Da kan Vivag ha et eller flere produkter for deg!

Vaginal ubalanse har symptomer som økt utflod, lett kløe og en sjenerende lukt. Dette kan føles både plagsomt og ubehagelig i hverdagen. Da kan det være greit å vite at det finnes produkter som demper plagene og forebygger ubalansen. Vivag Balanse vaginalkapsler inneholder melkesyrebakterier som gjenoppretter og beskytter den naturlige balansen i skjeden. Hva annet kan du gjøre for å forebygge en vaginal ubalanse? Bruk milde produkter ved vask og stell av intimområdet. Vivag intimsåpe og Vivag intimservietter har en lav pH-verdi og er parfymefrie. Serviettene er perfekte å ha med i vesken, så du kan freshe opp når du selv ønsker det!

Opplever du tørrhet i underlivet? Vivag intimgel er et parfymefritt langtidsvirkende 2 i 1-produkt som tilfører fukt til underlivet og samtidig fungerer som et glidemiddel ved samleie. Gelen tilfører fuktighet i minimum seks timer, og gjør huden mer motstandsdyktig mot bakterier.

4 Produkter