Gå til innholdGå til kassen

Vivag er intimpleieprodukter som bidrar til å bevare en naturlig balanse i underlivet. Er du plaget av tørrhet, kløe, irritasjon eller ubehagelig lukt i underlivet? Da kan Vivag ha et eller flere produkter for deg!

Vaginal ubalanse har symptomer som økt utflod, lett kløe og en sjenerende lukt. Dette kan føles både plagsomt og ubehagelig i hverdagen. Da kan det være greit å vite at det finnes produkter som demper plagene og forebygger ubalansen. Vivag Balanse vaginalkapsler inneholder melkesyrebakterier som gjenoppretter og beskytter den naturlige balansen i skjeden. Hva annet kan du gjøre for å forebygge en vaginal ubalanse? Bruk milde produkter ved vask og stell av intimområdet. Vivag intimsåpe og Vivag intimservietter har en lav pH-verdi og er parfymefrie. Serviettene er perfekte å ha med i vesken, så du kan freshe opp når du selv ønsker det!

Opplever du tørrhet i underlivet? Vivag intimgel er et parfymefritt langtidsvirkende 2 i 1-produkt som tilfører fukt til underlivet og samtidig fungerer som et glidemiddel ved samleie. Gelen tilfører fuktighet i minimum seks timer, og gjør huden mer motstandsdyktig mot bakterier.

4 Produkter