Gå til innholdGå til kassen

Sebamed er en hud- og hårpleieserie med milde hverdagsprodukter til vask og pleie av hud og hår for hele familien. Sebamed holder huden frisk. Rett og slett.

Serien består av vaskeprodukter, sjampoer og hudkremer med pH 5,5 som er tilnærmet hudens egen, og bidrar til å bygge opp og stabilisere hudens naturlige beskyttelsesbarriere. I tillegg finnes egne baby- og barneprodukter for den ømfintlige barnehuden, og produkter for deg som er plaget med fet hud og kviser.

Hudens funksjon er blant annet å beskytte oss mot ytre påvirkninger som sol, kulde og hudirritasjoner, samtidig som den bidrar til å forhindre uttørring og regulere kroppens temperatur. Grunnleggeren av Sebamed, Dr. Heinz Maurer innså at vi vasker huden altfor mye slik at vi ender opp med å ødelegge den, samt at huden trenger spesielle forutsetninger for å holde seg frisk. Den viktigste forutsetningen er at huden får beholde sin naturlige pH-verdi på 5,5. Forstyrrer man hudens naturlige pH, kan det lettere føre til tørr og sprukken hud. Denne kunnskapen var årsaken til at Dr. Maurer startet sin forskning og arbeide med Sebamed – en hud- og hårpleieserie med milde hverdagsprodukter til vask og pleie. Med en pH-verdi på 5,5, som hjelper huden å bygge opp og stabilisere sin naturlige beskyttelsesbarriere. Sebamed passer godt til hele familien.

44 Produkter