Det er mange som handler hos oss, og dessverre tar det en dag mer enn normalt før pakkene sendes fra lager. Vi er lei oss for problemene det skaper, og jobber hardt for å bli like raske som vanlig. (Gjelder ikke levering med Porterbuddy).
Gå til innholdGå til kassen

Romega er kosttilskudd med Omega-3 som er basert på silderogn. Teamet bak Romega, Arctic Nutrition, har arbeidet med utvikling og kommersialisering av ulike vegetabilske og marine ingredienser i over 20 år. Det internasjonale laboratoriet finner sted i Ørsta på Sunnmøre. Herfra har Arctic Nutrition samarbeidet med kjente forskningsinstitusjoner som Imperial College London og Stanford University. 

Hvorfor velge Omega-3 basert på silderogn? De små fiskeeggene har næringsinnholdet til et nytt liv, med ressursene som behøves for å vokse og utvikle seg hurtig og presist. Fiskens organer skal utvikles ut fra dette lille egget. Dette gjør Romega til et produkt som er fylt av næringsstoffer for å ivareta organene, og som bidrar til å opprettholde et sunt hjerte og en sunn hjerne. Næringsstoffene fra silderogn er 100% naturlige. De danner fosfolipid med en egen fettsyreprofil, som tas raskere opp i kroppen enn tradisjonelle Omega-3 produkter gjør.

1  Produkter