Gå til innholdGå til kassen

Pukka tilbyr organiske og økologiske produkter som te, oljer og tilskudd. Alle produkter er utviklet i tråd med læren om Ayurveda – for nytelse og velvære. Alle ingrediensene i Pukkas teer er 100% sporbare, og etisk og bærekraftig dyrket. Teen er også sertifisert for Fair for Life, og FairWild-ingredienser benyttes der det er mulig.

Prøv deg frem i en verden av te med ulike smaker og egenskaper fra Pukka. Her finner du kjente varianter som Elegant English Breakfast og Original Chai – til spennende variasjoner med lakrisrot, mynte, ingefær og kanel. Hva med en Pukka Mint Refresh som virker avkjølende og forfrisker kropp og sjel? Eller en Pukka Night Time som hjelper deg til å finne kveldsroen. Mange ønsker seg en te uten koffein. Da er det nyttig å vite at de fleste teene fra Pukka er koffeinfrie.

Pukka er også kjent for sin Pukka Castor Oil, en kaldpresset massasjeolje med flere bruksområder. Den kan blant annet virke fremmende på hårvekst, og har blitt kåret til “best i test” som vippeserum av TV2 hjelper deg!

38 Produkter