Gå til innholdGå til kassen

Piz Buin tilbyr solbeskyttelse av høy kvalitet – basert på over 70 års erfaring! Solkremene til Piz Buin har vært faste klassikere i mang en ryggsekk eller veske gjennom tidene. Enten man befinner seg på stranden eller i fjellet – å beskytte huden godt, samtidig som man oppnår en vakker brunfarge, er viktigere enn noensinne. Piz Buin solkem er utviklet med den nyeste teknologien innen solbeskyttelse, og oppfyller alle EU-krav til innhold og merking.

Når man skal oppholde seg i sola er viktig å smøre seg ofte, men også å bruke en stor nok mengde med solkrem! Husk områder som er sarte, som ører og lepper. Piz Buin Moisturising Lip Balm SPF30 gir intens fukt til leppene samtidig som den beskytter mot UVA/UVB. Ultra Dry Fluid Face SPF30 er en ansiktssolkrem som trekker raskt inn i huden uten å klebe eller etterlate hvite flekker – perfekt for en storbyferie! Sjekk også ut Piz Buins Mountain-serie, med solprodukter spesielt utviklet for høyfjellssol og kulde. Piz Buin Mountain Face Cream SPF30 beskytter godt mot sterk sol, kulde og vind. Ønsker du ekstra glød kan du prøve produktene i serien Piz Buin Tan & Protect, som har en teknologi som hjelper til med å øke hudens naturlige bruningsprosess. 

Husker du å ta vare på huden etter en lang dag i solen? Piz Buin After Sun er en serie laget for å ta vare på huden din etter at du har oppholdt deg i solen. Ingredienser som Aloe Vera og mynteekstrakt gir en god og kjølende følelse, gjenoppretter hudens balanse og etterlater den med en langvarig glød.

16 Produkter