Gå til innholdGå til kassen

Physiomer tilbyr et komplett sortiment av naturlige nesepleieprodukter. Produktene inneholder kun naturlig sterilt sjøvann som ikke påvirker neseslimhinnens naturlige funksjon, og kan derfor brukes på daglig basis. 

Tett, snørrete og kløete nese kan komme av ulike årsaker som forkjølelse, snue, tette bihuler, allergiske reaksjoner, kronisk tetthet eller etter en operasjon. Physiomer nesespray skyller nesen skånsomt og effektivt, og gir umiddelbar lindring. Ved å åpne bihulene og nesegangene med sjøvann virker Physiomer forebyggende mot spredning av neseinfeksjoner i nærliggende organer som øyne, ører, hals og øvrige luftveier. 

Physiomer nesespray er utviklet for ulike behov. Physiomer Jet Strong har en sterk stråle og er spesielt tilpasset kroniske symptomer, og til bruk etter operasjon i nese og bihuler. Physiomer Baby Mist er spesielt utviklet til bruk på barn fra spedbarnsalder, og har et unikt munnstykke av mykt gummimateriale som er skånsomt mot barnets nese. Her finner du også en egen nesespray til bruk ved akutt og kronisk bihulebetennelse. Se hele utvalget nedenfor. Les pakningsvedlegget før bruk.

7  Produkter