Gå til innholdGå til kassen

PHYSIOMER tilbyr et komplett sortiment av naturlige nesepleieprodukter. PHYSIOMER er aktive og hygenisk forebyggende neseskyllingsprodukter som hjelper ved ulike typer av neseproblemer. PHYSIOMER inneholder kun naturlig saltvann og kan brukes daglig ettersom den ikke påvirker den sensitive neseslimhinnens funksjon.

Pust lettere med Physiomer

Tett, snørrete og kløende nese kan komme av ulike årsaker som forkjølelse, snue, tette bihuler, allergi, kronisk tetthet eller etter en operasjon. Physiomer nesespray skyller nesen skånsomt og effektivt, og gir umiddelbar lindring. Ved å åpne bihulene og nesegangene med sjøvann virker Physiomer forebyggende mot spredning av neseinfeksjoner i nærliggende organer som øyne, ører, hals og øvrige luftveier. 

Physiomer nesespray er tilpasset ulike behov. Physiomer Jet Strong har en sterk stråle og er spesielt tilpasset kroniske symptomer, og til bruk etter operasjon i nese og bihuler. Physiomer Baby Mist er spesielt utviklet til bruk på barn fra spedbarnsalder, og har et unikt munnstykke av mykt gummimateriale som er skånsomt mot barnets nese. Physiomer Bihule er for bruk ved akutt og kronisk bihulebetennelse. Physiomer Virus Defense nesespray virker slimhinneavsvellende ved tett nese og lindrer symptomer på influensa og forkjølelse. Les pakningsvedlegget før bruk.

7 Produkter