Gå til innholdGå til kassen

Pharma Nord er en av Europas ledende produsenter av kosttilskudd og legemidler. I Norge har Pharma Nord blitt et velkjent varemerke med sitt unike pakningsdesign. Den gyldne morteren med “kikkehull”, sølvkantede esker og Bio-produktnavnene gjør det enkelt å kjenne igjen Pharma Nords produkter. 

Et sunt og variert kosthold sørger for å gi kroppen viktige vitaminer og mineraler. I løpet av livet kan det være behov for å supplere med et kosttilskudd for å sikre opptak av alle de nødvendige næringsstoffene som kroppen har behov for. Multivitamin fra Pharma Nord kommer i tablettform og er med på å styrke og opprettholde immunforsvaret. 

I blant kan det være behov for tilførsel av et spesielt vitamin eller mineral. Pharma Nord tilbyr en rekke produkter som dekker ulike behov, blant disse finner du D-Pearls, Bio-Qinon Q10 Gold og Bio-Folin. Bio-Folin er et folsyretilskudd som primært benyttes av kvinner som planlegger graviditet, eller som er gravide til og med 12. svangerskapsuke.

Pharma Nords produkter er produsert etter retningslinjer for legemiddelproduksjon. Dette gjør at du som kunde kan være trygg på at de gode kontrollmekanismene sørger for kvalitet i alle ledd av produksjonen.

42 Produkter