Gå til innholdGå til kassen

Olaplex tilbyr revolusjonerende produkter som beskytter og pleier håret før og under en kjemisk behandling, og reparerer i etterkant. Den patenterte ingrediensen i Olaplex ble utviklet av Dr. Eric Pressly, PHD i materialvitenskap, og Dr. Craig Hawker, PHD i kjemi. Olaplex brukes daglig i hundretusener av salonger rundt om i verden og er miljøsertifisert av Green Salon.

Hvordan virker Olaplex? Svovelforbindelsene i håret brytes når det utsettes for alle typer kjemiske behandlinger (f.eks. bleking og permanent). Selv daglig bruk av varmeverktøy og børsting kan bryte bindingene. Når Olaplex møter håret skapes en kjemisk reaksjon som hjelper svovelforbindelsene til å koble seg sammen, og gjør håret sterkere og sunnere.

Stjerner som Kim og Khloe Kardashian, Jennifer Lopez og Gwyneth Paltrow sverger til denne serien for å holde håret sunt mellom frisørbesøk. Prøv produktene selv – så vil du forstå hvorfor! Den komplette serien fra Olaplex består av hårkur (No.3), sjampo (No.4), balsam (No.5), leave-in stylingkrem (No.6) og hårolje (No.7).

16 Produkter