Gå til innholdGå til kassen

o.b. tamponger gir deg pålitelig beskyttelse, samtidig som de er behagelige å bruke, slik at du kan bruke tiden din på å gjøre akkurat det du vil.

Mensen er en naturlig del av livet. Noen hater det, noen takler det helt fint, og noen har store smerter. Det beste du kan gjøre er å lytte til kroppen din og gi den det som trengs for at du skal føle deg vel. For noen innebærer det trening og aktivitet, for andre betyr det å ta det ro på sofaen med serier og sjokolade.

o.b.® ProComfort™-tamponger er laget med revolusjonerende DynamicFit™-teknologi og har et unikt, silkeaktig SilkTouch™-trekk som gir en glatt overflate og gjør innsettingen av tampongen enkel. Dette gjør tampongen komfortabel å bruke, selv på dager med lett til moderat blødning. o.b.® ProComfort™ fås med ulik oppsugingsevne og oppfyller alle behov for sikker beskyttelse under menstruasjon. Utviklet av en kvinnelig gynekolog.

Tampongene fra o.b. produseres av viskosefibre laget av tre som er hentet fra bærekraftige forvaltede skoger i Europa, og som er sertifisert av Forest Stewardship Council FSC. Tampongene blir produsert under kontrollerte produksjonsprosesser og oppfyller strenge kvalitetsstandarder. I tillegg benytter hovedfabrikken deres kun 100 % fornybar energi.

Nyhet! Økologiske tamponger av 100% bomull.

o.b. organic tamponger er laget av 100% økologisk bomull, sertifisert av OEKO-TEX® STANDARD 100. Denne sertifiseringen garanterer at bomullen ikke inneholder skadelige stoffer. Den økologiske bomullen er fra naturlige dyrkede og fornybare fibre.

8 Produkter