Gå til innholdGå til kassen

Nycopro tilbyr kosttilskudd som bidrar til en bedre fordøyelse. Produktene er spesielt tilpasset små og store fordøyelsesproblemer i hverdagen, laktoseintoleranse og feriemage.

Et sunt og balansert kosthold er viktig for at vi skal føle oss friske og opplagte i hverdagen. En god fordøyelse er en positiv effekt av dette. Kosttilskuddet Nycopro Daglig inneholder melkesyrebakterier og kalsium som hjelper fordøyelsesenzymene med å fungere normalt. Som navnet tilsier bør disse tas daglig for optimal effekt.

Har du opplevd at magen kommer i ubalanse når du er på ferie? Et annerledes klima og andre mat- og drikkevarer enn du ellers inntar i hverdagen kan bidra til å gjøre magen urolig på reise. Kosttilskuddet Nycopro Ferie inneholder hele 2,5 milliarder melkesyrebakterier per kapsel, med 8 utvalgte bakteriestammer. Melkesyrebakterier bidrar til at fordøyelsesenzymene fungerer normalt, og kan bidra til en bedre fordøyelse. Ikke la ferien bli spolert på grunn av dårlig mage!

Får du mageknip, oppblåst mage eller løs avføring av melk og meieriprodukter?  Nycopro Laktase er et tilskudd som gjør hverdagen litt enklere for deg som har vansker med å bryte ned laktose (melkesukker). Nå får du også Nycopro Laktase Pocket. Det er en hendig boks som gjør det enkelt å ha kapslene med seg på farten – så kan du nyte en is eller et kakestykke likevel!

4 Produkter