Gå til innholdGå til kassen

Nycodent tilbyr produkter som gir god tannhelse til hele familien. God munnhygiene er viktig. Det bidrar til å forebygge hull i tennene, dårlig ånde, sår i munnen og andre plager og skader som kan oppstå i munn og på tenner.

En god tannpleierutine bør starte allerede fra barnet får sin første tann. Motiverer du barnet til grundig tannpuss kan det ha god effekt mot tannproblemer i senere alder. Ta deg god tid med barnet og vis hvordan tennene skal pusses. La barnet pusse selv også, mestringsfølelse er viktig! Gir du fluortablett etter tannpussen? Fluor bidrar til at tannemaljen tåler mer syre før den brytes ned, og kan beskytte tennene mot karies. Nycodent Fluorix er fluortabletter som kommer med smaker som cola, jordbær, solbær og appelsin

Dårlig ånde er ikke et uvanlig fenomen, snarere tvert imot. Men selv om dette er noe vi alle opplever fra tid til annen, er det både ubehagelig og flaut. Nycodent Frisk Pust er sugetabletter med langvarig motvirkning av dårlig ånde.

Svært mange plages av vedvarende tørrhet i munnen – et vanlig problem som kan skyldes en rekke faktorer. Generell aldring, visse sykdommer og bruk av legemidler er blant de vanligste årsakene. Nycodent Saliva er sugetabletter mot tørrhet i munn og svelg.

Har du sår i munnen eller på leppene? Dette kan være både plagsomt og smertefullt. Enten du har skolding og åpne sår i munnen, eller et forkjølelsessår på leppene trenger du ikke å gå ubehandlet. Nycodent Aloclair Gel gir rask smertelindring ved å danne en beskyttende hinne over sår og munnskold i munnen. Nycodent Prolip salve med Propolis er effektiv mot munnsår forårsaket av Herpes Simplex. 

19 Produkter