Gå til innholdGå til kassen

Nutrilett er smarte, lette måltider for deg som er på farten hjelper deg med å ta sunnere valg i en hektisk hverdag. For å gå ned i vekt kan du følge Nutrilett-metoden som er en tre-stegs-metode der du får hjelp til å planlegge alle dagens måltider ved bruk av supper og shakes. Produktene har dokumentert effekt for vektnedgang.

Hva er Nutrilett-metoden?

Steg 1: Kickstart vektnedgangen med VLCD-produkter fra Nutrilett

Begynn med å bytte ut alle dagens måltider med VLCD-shakes og supper som er tilgjengelige i ulike smaker. Med en begrenset mengde kalorier gir disse et raskt vekttap og du får en god start på reisen mot drømmevekten. VLCD-måltidene inneholder alle vitaminer, mineraler, proteiner med mer som kroppen trenger. Steg 1 anbefales i 1–3 uker, med 5–6 måltider per dag.


Steg 2: Balansert overgang

Etter 7 dager på VLCD-diett kan du begynne overgangen til vanlig kost. I denne perioden trapper du ned på VLCD måltider, og bytter dem ut med sunne måltider du liker, i et kontrollert tempo i 7 dager. Ønsker du å gå mer ned i vekt etter den første uken, forblir du på steg 2 frem til du når ønsket resultat.

Steg 3: Oppretthold vekten

For å opprettholde vekten, må du forbrenne like mange kalorier som du får i deg. Sunne, næringsrike måltider og daglig mosjon som del av en god livsstil er viktig. Trenger du hjelp i en travel hverdag kan Nutrilett-måltider bidra til å holde det totale kaloriinntaket nede, samtidig som du får i deg all næringen du trenger i ett måltid.

Hva er VLCD?

VLCD er en diett som begrenser mengden energi (kalorier) kroppen inntar hver dag. Et lavt inntak av næring – lavt nok til at det ikke møter kroppens energibehov – fører til at kroppen bryter ned sitt eget fettlager og muskelvev for å produsere tilstrekklig energi. Dette fører til rask vekstnedgang. Det kan være vanskelig å vite nøyaktig hva man bør spise på en slik diett, og derfor har Nutrilett utviklet en egen serie – Get Started by Nutrilett – som inneholder alt du trenger. Nutrilett sine produkter har dokumentert effekt for vektnedgang.

Tips for å lykkes med VLCD:

  • Variér måltidene slik at du ikke går lei
  • Ha en gradvis nedgang i kaloriinntak før dietten slik at du minsker sjokket på kroppen
  • Drikk nok vann – ha alltid med deg en flaske vann når du er på farta
  • Vær godt forebredt – kjøp inn nok måltider så du ikke plutselig går tom på en søndag
  • Planlegg noen gode ikke-matrelaterte belønninger til deg selv underveis, for eksempel en massasje
1 Produkter