På grunn av at mange vil handle hos oss nå, bruker vi litt lengre tid enn vanlig på å sende ut pakker. Dette gjelder ikke reseptordre eller bestillinger som har Porterbuddy som leveringsmåte. Vi beklager ulempene dette kan medføre!
Gå til innholdGå til kassen

Nutrilett er smarte, lette måltider for deg som er på farten hjelper deg med å ta sunnere valg i en hektisk hverdag. For å gå ned i vekt kan du følge Nutrilett-metoden som er en tre-stegs-metode der du får hjelp til å planlegge alle dagens måltider ved bruk av supper og shakes. Produktene har dokumentert effekt for vektnedgang.

Hva er Nutrilett-metoden?

Steg 1: Kickstart vektnedgangen med VLCD-produkter fra Nutrilett

Begynn med å bytte ut alle dagens måltider med VLCD-shakes og supper som er tilgjengelige i ulike smaker. Med en begrenset mengde kalorier gir disse et raskt vekttap og du får en god start på reisen mot drømmevekten. VLCD-måltidene inneholder alle vitaminer, mineraler, proteiner med mer som kroppen trenger. Steg 1 anbefales i 1–3 uker, med 5–6 måltider per dag.


Steg 2: Balansert overgang

Etter 7 dager på VLCD-diett kan du begynne overgangen til vanlig kost. I denne perioden trapper du ned på VLCD måltider, og bytter dem ut med sunne måltider du liker, i et kontrollert tempo i 7 dager. Ønsker du å gå mer ned i vekt etter den første uken, forblir du på steg 2 frem til du når ønsket resultat.

Steg 3: Oppretthold vekten

For å opprettholde vekten, må du forbrenne like mange kalorier som du får i deg. Sunne, næringsrike måltider og daglig mosjon som del av en god livsstil er viktig. Trenger du hjelp i en travel hverdag kan Nutrilett-måltider bidra til å holde det totale kaloriinntaket nede, samtidig som du får i deg all næringen du trenger i ett måltid.

Hva er VLCD?

VLCD er en diett som begrenser mengden energi (kalorier) kroppen inntar hver dag. Et lavt inntak av næring – lavt nok til at det ikke møter kroppens energibehov – fører til at kroppen bryter ned sitt eget fettlager og muskelvev for å produsere tilstrekklig energi. Dette fører til rask vekstnedgang. Det kan være vanskelig å vite nøyaktig hva man bør spise på en slik diett, og derfor har Nutrilett utviklet en egen serie – Get Started by Nutrilett – som inneholder alt du trenger. Nutrilett sine produkter har dokumentert effekt for vektnedgang.

Tips for å lykkes med VLCD:

  • Variér måltidene slik at du ikke går lei
  • Ha en gradvis nedgang i kaloriinntak før dietten slik at du minsker sjokket på kroppen
  • Drikk nok vann – ha alltid med deg en flaske vann når du er på farta
  • Vær godt forebredt – kjøp inn nok måltider så du ikke plutselig går tom på en søndag
  • Planlegg noen gode ikke-matrelaterte belønninger til deg selv underveis, for eksempel en massasje