Akkurat nå tar det dessverre en dag mer enn normalt før pakker sendes fra lager. Vi er lei oss for problemene det skaper, og jobber hardt for å bli like raske som vanlig. (Gjelder ikke reseptbestillinger eller levering med Porterbuddy og Instabox).
Gå til innholdGå til kassen

Noskapin hostemikstur og tabletter er reseptfrie legemidler som virker hostedempende og brukes ved tørrhoste. Hoste er kroppens måte å kvitte seg med fremmede partikler, slim og annet som irriterer luftveiene.

Vi rammes fra tid til annen av forkjølelse og kan oppleve å få en plagsom hoste. Vi skiller som regel mellom tørrhoste og slimhoste, der tørrhoste er en irritasjonshoste hvor du ikke hoster opp slim. Denne typen hoste har i seg selv ingen funksjon, annet enn å fortelle at slimhinnene i halsen er irriterte. Det finnes ingen kur mot forkjølelse, men det er enkelt å dempe plagsomme symptomer. Noskapin virker hostedempende ved at hosterefleksen hemmes.

Noen foretrekker hostemikstur andre tabletter. I mange tilfeller kan det være enklere å ta en liten pille fremfor å hente flasken med hostesaft, for eksempel på jobb, eller i løpet av natten. Tablettene bør tas utenom måltid og bør ikke tygges eller suges.

4 Produkter