Gå til innholdGå til kassen

Norgesplaster har levert plaster til det norske folk helt siden 1938! Fra begynnelsen, da plastrene kun ble produsert i tekstil og frem til i dag har det skjedd mye innen materialvalg og teknologi. Her finner du en rekke kvalitetsprodukter fra Norgesplaster. Et plaster er ikke lenger bare et plaster!

Når du først får et sår, en rift eller et kutt er det alltid greit å ha et plaster for hånden. Sett på et klassisk plaster som Robust Strips eller klipp deg et plaster i ønsket størrelse med Robust Plaster. Disse er tekstilplastere som sitter godt. Noen ganger er det kanskje bare behov for et lite plaster. Universal Runde er runde små plaster laget i plast, som er vannavstøtende og allergitestet. Mange velger å ha et utvalg plastere og utstyr til sårbehandling i hjemmet, spesielt med små barn i hus. Norgesplaster Kvikk Sårpakke er en praktisk alt-i-ett-pakke som er hendig når uhellet først er ute. Sårvask, kompress, bandasje og vanntett plaster dekker det umiddelbare behovet for å rense og beskytte et åpent sår.

I tillegg til en rekke produkter som plaster, sårvask, kompresser og elastisk bandasje tilbyr Norgesplaster også kinesiologitape, sårpakker, fingerplaster og mer. Norgesplaster Kinesiologi Tape kan også benyttes som kuldetape. Limet er allergitestet, og produktene inneholder ikke latex. 

Norgesplaster ECG247 Hjerteovervåker

52 Produkter