Gå til innholdGå til kassen

Nordic Grip tilbyr brukervennlige og praktiske brodder og reflekser, slik at du skal komme deg trygt igjennom vinteren. Produktene er utviklet i Norge, for norske forhold.

Produktene er enkle i bruk og svært slitesterke. Broddene fra Nordic Grip gjør at du trygt kan ferdes utendørs gjennom vinteren, enten du liker å gå eller løpe lange turer, eller bare vil gå stødig fra bilen og inn.

Nordic Grip Walking er en allsidig isbrodd som passer til de aller fleste sko. Nordic Grip Running er for deg som vil sikre et godt grep på løpeturer gjennom vinteren. Broddene festes med borrelås og gjør at du kan løpe på hard snø, løs snø og asfalt. Nordic Grip Easy er en funksjonell og nett hælbrodd. Festes enkelt med en hånd.

Nordic Grip reflekssele er en fleksibel og justerbar refleksvest som passer over de aller fleste overdeler. Refleksselen holder deg trygg og synlig i trafikken. Med Nordic Grip reflekssele er du synlig på hele 140 meters hold i mørket. Refleksselen passer til alle årstider, og er det perfekte valget til alle uteaktiviteter. Nordic Grip reflekssele finnes i størrelsene junior (til barn) og voksen. Selen er justerbar og festes enkelt.

25 Produkter