Gå til innholdGå til kassen

Möller’s Pharma er en apotekserie med omega-3 produkter av høy kvalitet - for hele familien. Produktene er tilpasset forskjellige livsfaser og preferanser, og gjør det enkelt for alle å få dekket sitt daglige behov for omega-3 og vitamin D.

Möller’s Pharma er en naturlig del av hverdagen, med produkter av høy kvalitet som er utviklet for å passe ulike behov og preferanser. Möller’s Pharma er også til stede i alle livsfaser, fra vitamin d-dråper til baby fra 1 ukes alder, til høykonsentrerte omega-3 produkter som kan følge deg hele livet. Med ulike formater og sammensetninger av ingredienser, skal det være enkelt for alle å få dekket sitt daglige behov for omega-3 og vitamin D.

Möller's Pharma D3-vitamindråper kan gis til barn fra 1 ukes alder, mens Möller's Pharma Omega-3 Gelefisk er beregnet for barn fra 3 år. Möller's Pharma Høykonsentrert Omega-3 passer for voksne, og særlig de som ikke liker ettersmaken av tran eller omega-3-kapsler.

Hva er tran laget av? Möller's tran lages av fersk lever fra skrei. Dette er en bærekraftig torskebestand som også kalles Arktisk torsk, og vi finner den utenfor Lofoten og Vesterålen. Möller's følger alltid de nyeste metodene, og produktene utvikles av farmasøyter og ernæringsfysiologer. Ingen snarveier tas når det kommer til kvalitet, og det jobbes kontinuerlig for å levere det aller beste for hele kroppen – hele livet.

28 Produkter