På grunn av at mange vil handle hos oss nå, bruker vi litt lengre tid enn vanlig på å sende ut pakker. Dette gjelder ikke reseptordre eller bestillinger som har Porterbuddy som leveringsmåte. Vi beklager ulempene dette kan medføre!
Gå til innholdGå til kassen

Medela er lidenskapelig opptatt av amming, og har de siste 50 årene spesialisert seg på hjelpemidler og tilbehør til amming. De er i dag en stor internasjonal produsent av teknologisk avanserte brystpumper, både til fagpersonell og deg som forbruker.

Hvorfor bruke brystpumpe? Dette spørsmålet har mange svar. Noen bruker en pumpe for å hjelpe melkestrømmen i gang, mens andre pumper for lagring av ekstra brystmelk. Årsakene er mange og individuelle. Når du velger en brystpumpe fra Medela kan du uansett være trygg på at produktet er utviklet i samarbeid med ammeeksperter. Pumpene er designet for å etterligne barnets naturlige sugeteknikk, som skal føre til økt melkestrøm. Mange foretrekker en manuell brystpumpe. Den er enkel og praktisk å ha med seg på farten. En elektrisk brystpumpe kan derimot gjøre hele jobben med pumping for deg. Her er Medela Swing Maxi Flex eller Medela Swing Flex gode alternativer. 

I tillegg til brystpumper har Medela et bredt utvalg hjelpemidler til amming – som brystskjold, ammepute, amme-bh og den populære kremen Purelan. Den kan brukes på ømme og såre brystvorter, både ved graviditet og amming.

62 Produkter
  • av 2