Gå til innholdGå til kassen

Medela er lidenskapelig opptatt av amming, og har de siste 50 årene spesialisert seg på hjelpemidler og tilbehør til amming. De er i dag en stor internasjonal produsent av teknologisk avanserte brystpumper, både til fagpersonell og deg som forbruker.

Hvorfor bruke brystpumpe? Dette spørsmålet har mange svar. Noen bruker en pumpe for å hjelpe melkestrømmen i gang, mens andre pumper for lagring av ekstra brystmelk. Årsakene er mange og individuelle. Når du velger en brystpumpe fra Medela kan du uansett være trygg på at produktet er utviklet i samarbeid med ammeeksperter. Pumpene er designet for å etterligne barnets naturlige sugeteknikk, som skal føre til økt melkestrøm. Mange foretrekker en manuell brystpumpe. Den er enkel og praktisk å ha med seg på farten. En elektrisk brystpumpe kan derimot gjøre hele jobben med pumping for deg. Her er Medela Swing Maxi Flex eller Medela Swing Flex gode alternativer. 

I tillegg til brystpumper har Medela et bredt utvalg hjelpemidler til amming – som brystskjold, ammepute, amme-bh og den populære kremen Purelan. Den kan brukes på ømme og såre brystvorter, både ved graviditet og amming.

83 Produkter
  • av 2