Gå til innholdGå til kassen

Maxim er leverandør av sportsernæring og tilbyr et bredt sortiment av energiprodukter og proteintilskudd. Maxim har produkter som passer alle som driver med trening, enten som toppidrettsutøver eller mosjonist. Sortimentet består av energi- og proteinbarer, sportsdrikk og energigel med ulike smaker, som passer like godt til deg som holder på med kondisjonsidrett og styrketrening eller bare har en aktiv livsstil hvor du trenger en matbit på farta.

Produktene passer til en aktiv hverdag, og kan nytes før, under eller etter trening. Energibar og gels er produkter som gir deg energi før og under lengre treningsøkter eller konkurranser. Proteinbarene passer utmerket for å fylle på med protein og karbohydrater rett etter trening for best mulig restitusjon og gjenoppbygging av musklene. Sportsdrikken inneholder salter som bidrar til å holde på væsken i kroppen og passer derfor utmerket både før, under og etter trening.

Produktene er utviklet i tett samarbeid med ernæringsspesialister for å sikre best mulig kvalitet og sikkerhet rundt bruk – uten å gå på kompromiss med smaken!

Maxim Fuel Legends

Å være aktiv i e-sport krever hard trening og et tydelig fokus. Nå har Maxim lansert en helt egen produktserie, Maxim Fuel Legends, som er perfekt for gamere og e-sport utøvere. Produktserien består av to proteinbarer og en brusetablett som skal bidra til å holde energien på topp. Proteinbarene inneholder hele 20 gram protein, er uten tilsatt sukker og helt fri for palmeolje. Brusetabletten inneholder en kombinasjon av vitaminer og koffein.

Maxim Fuel Legends er det perfekte valget for deg som ønsker å holde deg fokusert og konsentrert. Kosthold og ernæring blir stadig viktigere innenfor e-sport, og riktig påfyll kan bidra til å holde deg skjerpet i en lengre periode.

Siden 2020 har Maxim hatt et tett samarbeid med Heroic (tidligere Omaken) og Joachim Haraldsen. Heroic er et av verdens beste e-sportlag, og har vært en viktig bidragsyter i utviklingen av Maxim Fuel Legends.

Heroic er en raskt voksende organisasjon med et ambisiøst team og lidenskapelige fans. De har tre lag som konkurrerer i blant annet CS:GO, Sim Racing og R6 Siege.

18 Produkter