Gå til innholdGå til kassen

Foreldre stille høye krav. Det gjør MAM også. Derfor har de i over 40 år utviklet babyprodukter med unikt design og funksjon. Helt siden MAM ble grunnlagt i 1976, har de jobbet for babyers trivsel, helse og sikkerhet. I 2019 mottok de EU Product Safety Award på bakgrunn av sitt arbeid med produktsikkerhet. Som verdensledende produsent av babyprodukter av høyeste kvalitet, investerer de mye arbeid og oppmerksomhet i alle sine produkter for å kombinere funksjon, design og høye produktsikkerhetsstandarder. Den høye kvaliteten på produktene er viktig – her går de aldri på kompromiss.

Som en familiebedrift, er de kommende generasjoners trivsel veldig viktig. Derfor er det en selvfølge at de jobber på en bærekraftig og ansvarlig måte. De elsker babyer. Derfor mener de at kun det beste er godt nok for din baby!

Hva ser du etter i en god brystpumpe? Noen foretrekker en elektrisk variant som gjør det mulig å håndtere den lille samtidig som brystene pumpes. Andre ganger kan det være praktisk med en manuell brystpumpe slik at du får håndpumpet nærmest på farten. Mam 2in1 Electric and Manual Breast Pump er en kombinasjonspumpe som gir deg begge muligheter. Ved mating av baby med flaske kan det også være spesielle behov som skal ivaretas. Kanskje har babyen svakt sugetak, eller sliter med kolikk. Mam tilbyr produkter spesielt tilpasset individuelle behov ved flaskemating. Mam Tåteflaske Easy Anti-colic er et av de unike produktene som gjør at barnet ikke svelger luft mens det spiser. En flaskesmokk med Skin-Soft overflate i silikon gjør det enklere for babyen å akseptere flasken.

Mam har også en rekke smokker i silikon, tilpasset babyens sugerefleks. Gjør deg kjent med disse produktene og resten av serien fra Mam – finn favorittene som passer deg og barnet ditt best!

46 Produkter