Gå til innholdGå til kassen

Make Sure er en serie med hjemmetester for deg som ønsker å bli gravid. Planlegging av graviditet skjer i større grad i dag enn tidligere, og dermed øker behovet for produkter som tilrettelegger for dette. Make Sure dekker disse behovene med produkter som er designet og kvalitetstestet på en miljøvennlig måte i Norge.

Prøver du å bli gravid? Make Sure eggløsningstest brukes for å finne ut hvilke dager du er mest fruktbar. Rett før eggløsning, omtrent 12-36 timer, vil nemlig nivået av eggløsningshormonet Luteiniserende Hormon (LH) øke. Make Sure eggløsningstest brukes for å gi deg et visuelt svar på om du har en økning av LH i urinen og dermed kan forvente en eggløsning rett rundt hjørnet. Testene fåes i to varianter; eggløsningstest strimmel og eggløsningstest stav

Lurer du på om du er gravid? Make Sure graviditetstest vil gi deg svaret. Den måler nivået av graviditetshormonet Humant Chorionic-gonadotropin (hCG) i urinen. Nivået av hCG vil stige for hver dag som går etter befruktning. Med Make Sure graviditetstest strimmel og Make Sure graviditetstest stav kan du teste fra den dagen du vanligvis forventer menstruasjon. 

Ønsker du å teste tidlig? Test opptil fire dager før forventet menstruasjon, med Make Sure Graviditetstest Tidlig.

7 Produkter