Gå til innholdGå til kassen

Lofric, er brukervennlige hydrofile katetre til intermitterende kateterisering. LoFric-katetre har den patenterte Urotonic ™ Surface Technology, er sterile og er til engangsbruk. 

LoFric Origo: Engangskateter for menn. Klart til bruk – med sterilt saltvann til fukting i pakningen. Gripevennlig håndtak som gir godt grep og kontroll. Kan kobles til alle typer urinposer. Kan brettes. Finnes i ulike størrelser og lengder, 40 cm for menn og 30 cm for gutter.

LoFric Primo: Engangskateter med sterilt vann til fukting i pakningen. Innføringshylse. Diskret, kan brettes og er enkelt i hverdagen. Finnes i ulike lengder og størrelser for menn, kvinner og barn.

LoFric Hydro-Kit: Et alt-i-ett katetre med urinoppsamlingspose. Klart til bruk med steril væske til fukting i pakningen. Ideelt som reisekateter. Finnes i ulike lengder og størrelser for menn, kvinner og barn. 

LoFric Elle: Engangskateter for kvinner. Klart til bruk, ferdig fuktet og med et L-formet håndtak som gjør kateteriseringen enklere og mer hygienisk.

Lofric Sense: Engangskateter for kvinner. Kan kobles til standars urinposer. Gripevennlig håndtak som gir godt grep og kontroll. Steril saltløsning inkludert. Steril saltløsning inkludert. Et trykk og det er klart til bruk.

83 Produkter
  • av 2