Gå til innholdGå til kassen

Locobase – målrettet hudpleie

Locobase er en pleiende, problemløsende hudpleieserie med veldokument effekt for tørr, sensitiv og skadet hud (inkludert eksem og psoriasis). Kremene fungerer gjenoppbyggende, beskyttende og reparerende, og kan brukes både før, under og etter hudproblemer.
Locobase har produkter for hele familien og hele kroppen. Alle produktene inneholder nøye utvalgte ingredienser, er fri for parfyme og er anbefalt av Asthma Allergy Nordic.

Har du svært tørr hud eller sprukket hud? Locobase Repair er en favoritt hos mange som ønsker en effektiv fet krem for tørr hud, eller komplementær hudpleie for atopisk eksem. Denne spesialkremen kan også brukes på frostbitte kinn, sprukne lepper og tørre punkter på hele kroppen. Med en hudvennlig pH-verdi og innhold av de samme fettstoffene som kroppen produserer selv, beskytter den og gjenoppretter en skadet hudbarriere.

Har du tørr og sensitiv hud? Locobase Protect er spesialkrem for hele familien som brukes på hele kroppen. Kremen er vannbasert og inneholder hele 70% fett. Dermed skaper den en fettbariere samtidig som den lar huden puste.

Har du tørr, hard og skjellete hud? Locobase Renew inneholder keralytiske ingredienser som melkesyre. Dette er en AHA-syre som virker mildt eksfolierende på døde hudceller. Propylenglykol binder vann og hjelper huden med å holde på fuktigheten. Locobase LPL brukes spesielt på utsatte hudområder som bryst, rygg, armer, albuer, ben, hæler, fotsåler, håndflater og/eller hodebunn.

10 Produkter