På grunn av at mange vil handle hos oss nå, bruker vi litt lengre tid enn vanlig på å sende ut pakker. Dette gjelder ikke reseptordre eller bestillinger som har Porterbuddy som leveringsmåte. Vi beklager ulempene dette kan medføre!
Gå til innholdGå til kassen

Tannpuss er viktig for god munn- og tannhelse, men børsten rengjør kun rundt en fjerdedel av munnen din. Ved å bruke Listerine® munnskyll etter tannpussen, rengjør du nesten hele munnhulen og reduserer bakterier som forårsaker plakk og dårlig ånde, med opptil 97 %. Finn din Listerine® i dag!

Munnskyll fra Listerine® inneholder fluor for å beskytte mot hull i tennene, og gir frist pust i opptil 12 timer. Bruk Listerine® etter tannpuss for å styrke, beskytte og friske opp.

Listerine® har vært basert på vitenskap siden 1879, da Dr. Joseph Lawrence utviklet den originale LISTERINE®-formelen med fire eteriske oljer. Mer enn 100 år senere jobber disse fire eteriske oljene fortsatt sammen for å redusere plakk og bakterier som forårsaker dårlig ånde. Den unike kombinasjonen av eukalyptusolje, mentol, tymol og metylsalisylat fortsetter å gi utmerkede resultater og er klinisk bevist å fjerne plakk i dybden og holde munnen din ren og sunn.

Eukalyptusolje – opprinnelig utvunnet fra eukalyptustrær som vanligvis finnes i Australia. Denne eteriske oljen virker ved å redusere bakterier.

Mentol – identisk med mentol som finnes naturlig i grønn mynte. Den eteriske oljen er kjent for sine bakteriehemmende egenskaper.

Tymol – identisk med den tymolen som finnes naturlig i timian og den indiske urten ajwain. Den eteriske oljen er effektiv mot bakterier.

Metylsalisylat - identisk med metylsalisylat som finnes i naturlig vintergrønt. Den eteriske oljen brukes også ofte i tyggegummi, da den gir en frisk smak.

11 Produkter