Gå til innholdGå til kassen

Tannpuss er viktig for god munn- og tannhelse, men børsten rengjør kun rundt en fjerdedel av munnen din. Ved å bruke Listerine® munnskyll etter tannpussen, rengjør du nesten hele munnhulen og reduserer bakterier som forårsaker plakk og dårlig ånde, med opptil 97 %. Finn din Listerine® i dag!

Munnskyll fra Listerine® inneholder fluor for å beskytte mot hull i tennene, og gir frist pust i opptil 12 timer. Bruk Listerine® etter tannpuss for å styrke, beskytte og friske opp.

Listerine® har vært basert på vitenskap siden 1879, da Dr. Joseph Lawrence utviklet den originale LISTERINE®-formelen med fire eteriske oljer. Mer enn 100 år senere jobber disse fire eteriske oljene fortsatt sammen for å redusere plakk og bakterier som forårsaker dårlig ånde. Den unike kombinasjonen av eukalyptusolje, mentol, tymol og metylsalisylat fortsetter å gi utmerkede resultater og er klinisk bevist å fjerne plakk i dybden og holde munnen din ren og sunn.

Eukalyptusolje – opprinnelig utvunnet fra eukalyptustrær som vanligvis finnes i Australia. Denne eteriske oljen virker ved å redusere bakterier.

Mentol – identisk med mentol som finnes naturlig i grønn mynte. Den eteriske oljen er kjent for sine bakteriehemmende egenskaper.

Tymol – identisk med den tymolen som finnes naturlig i timian og den indiske urten ajwain. Den eteriske oljen er effektiv mot bakterier.

Metylsalisylat - identisk med metylsalisylat som finnes i naturlig vintergrønt. Den eteriske oljen brukes også ofte i tyggegummi, da den gir en frisk smak.

11 Produkter