Gå til innholdGå til kassen

Seriene Lifeline Care og Lifeline Fager er kosttilskudd laget for å dekke ulike behov for tilskudd av vitaminer og mineraler i forskjellige faser av livet.

Lifeline Care ble lansert i 2008, som første alt-i-ett tilskudd for gravide. Tilskuddet var det første som kombinerte alle de viktige næringsstoffene for både mor og barn. Som gravid vil man det beste for barnet sitt, og det kan være godt å vite at det er sikret alt det trenger av næringsstoffer mens det ligger i magen. I dag består serien Lifeline Care av tilskudd for livets ulike faser, fra du er gravid eller ammende – til overgangsalderen. Her finner du også kosttilskudd til barn fra fire ukers alder.

Lifeline FAGER er en ny og spennende serie kosttilskudd, laget med 15 års ekspertise og erfaring. Produktene kommer som tabletter, og betegnes også som nutrikosmetikk. Dette er et anerkjent begrep knyttet til skjæringsfeltet mellom kosthold, helse og skjønnhet. Nutrikosmetikk handler om å gi næring til de levende cellene under hudens overflate, for varig endring. Produktene tilfører derfor hud og hår ekstra næring, så huden din og håret ditt kan nå sitt fulle potensiale. 

11 Produkter