Gå til innholdGå til kassen

IDUN Minerals er en svensk kosmetikkserie som gir deg skjønnhetsprodukter basert på mineraler. Kosmetikken er utviklet i tett samarbeid med forskere og dermatologer, med nøye utvalgte ingredienser som virker beskyttende og pleiende på huden. Produktene er laget for å møte den høye standarden og kvalitetskravene for salg i apotek.

Ser du etter allergivennlig sminke? Mineralsminke er et populært valg blant mange med sart og sensitiv hud. Produktene fra IDUN Minerals er renset for nikkel, krom og mikroorganismer, og har etter nikkelallergistudier blitt anbefalt til selv de mest sensitive hudtypene. Produktene i IDUN Minerals er duftfrie eller inneholder hypoallergenisk duft.

Idun Minerals ble født i Stockholm for mer enn 10 år siden. Takket være ingredienser som beskytter og nærer huden, har de lykkes med å kombinere gode produkter med gode resultater.

Sortimentet består av et stort utvalg av farger, slik at alle skal finne produkter som matcher sin hudtone. Med ambisjoner om å bli et bærekraftig skjønnhetsmerke, har de økt fokus på lokal produksjon, transparens, å bli 100% vegansk, samt å redusere miljøpåvirkningen fra sine produkter.

Produktene fra IDUN Minerals har vunnet priser fra Swedish Beauty Awards og the Scandinavian Global Makeup Awards, er svanemerket og anbefalt av Astma- og Allergiforbundet. Dette har gjort IDUN til et anerkjent kvalitetsmerke innenfor sminke, hårpleie og hudpleie. Produktene fra IDUN har korte ingredienslister, og ingen unødvendige tilsetningsstoffer. De er for det meste veganske, og ikke testet på dyr.

Navnet IDUN kommer fra Norrøn Mytologi, Idun var skjønnhetsgudinnen. Hun var kjent for å ha magiske, gylne epler som kunne gjøre gudene udødelige, evig unge og vakre. IDUN ble valgt som en del av den nordiske arven, men også som et symbol på skjønnhet og kvinnelig styrke.

IDUN - simply pure and clean.

127 Produkter
  • av 3