Gå til innholdGå til kassen

IDUN Minerals er en svensk kosmetikkserie som gir deg skjønnhetsprodukter basert på 100% høyrene mineraler. Kosmetikken er utviklet i tett samarbeid med forskere og dermatologer, med nøye utvalgte ingredienser som virker beskyttende og pleiende på huden. Produktene er laget for å møte den høye standarden og kvalitetskravene for salg i apotek.

Ser du etter allergivennlig sminke? Mineralsminke er et populært valg blant mange med sart og sensitiv hud. Produktene fra IDUN Minerals er renset for nikkel, krom og mikroorganismer, og har etter nikkelallergistudier blitt anbefalt til selv de mest sensitive hudtypene. Produktene i IDUN Minerals er duftfrie eller inneholder hypoallergenisk duft.

Visste du at IDUN Minerals Pudder Foundation er det første sminkeproduktet anbefalt av det svenske Astma- og allergiforbundet? Velg farger som passer huden din best, og topp med et transparent pudder som balanserer talgproduksjonen og matter ned huden – perfekt å ha med seg på farten! Har du sensitive øyne, eller bruker du kontaktlinser? En allergivennlig mascara som IDUN Minerals Mascara LIV Black pleier vippene med ingredienser som jojobaolje. 

115 Produkter
  • av 3