Gå til innholdGå til kassen

Idoform er en serie kosttilskudd med melkesyrebakterier som bidrar til god balanse i magen og tarmen. Idoform bruker grundig studerte melkesyrebakteriestammer som Lactobacillus rhamnosus (LGG®) og Bifidobacterium (BB-12®), og alle produktene er utviklet i deres eget høyteknologiske laboratorium. Med mange års ekspertise på det norske markedet leverer Idoform utelukkende produkter av høy kvalitet – tilpasset dine behov!

Visste du at et menneske har cirka tre ganger flere bakterieceller enn menneskeceller? Kroppen er avhengig av bakterier for å fungere optimalt. Melkesyrebakterier er én av dem, og disse gode bakteriene lever og “jobber” i tarmen vår. Melkesyretabletter eller melkesyrekapsler kan tas som et daglig tilskudd for å sikre en optimal tarmfunksjon. Idoform Classic Plus er kapsler som gjenoppretter og bevarer balansen i tarmen, og kan tas av voksne og barn over 3 år. Idoform Tyggetabletter kan også brukes daglig, og kommer med smak av appelsin og bringebær. Idoform bør tas i forbindelse med et måltid.

Er du urolig for å få “feriemage”? Idoform Travel er tyggetabletter som er skreddersydd for deg som skal ut på reise! Disse kommer med tropisk smak, og kan tas av voksne og barn over 3 år. Det anbefales at du starter tre dager før reisen, og fortsetter under oppholdet. 

4 Produkter