Gå til innholdGå til kassen

Holle barnemat er næringsrike og smakfulle måltider til baby og barn, laget av sertifisert økologiske og biodynamiske råvarer. Holle benytter kun naturlige ingredienser som korn, grønnsaker, bær og frukt dyrket i harmoni med naturen. Dette sikrer barnet ditt de beste råvarene og et sunt og næringsrikt kosthold fra starten av livet.

Holle ble etablert i Sveits i 1933 med et mål om å tilby småbarnsforeldre sunn, økologisk barnemat. Nå, 90 år senere fortsetter Holle å produsere næringsrik og smakfull barnemat basert på biodynamiske og økologiske råvarer, fordi riktig kosthold er avgjørende for ditt barns utvikling.

Holle tenker bærekraft i alt de gjør, både i hvordan de jobber innad i selskapet, og hvordan de samhandler med samfunnet rundt seg. Holles produkter inneholder kun biodynamiske eller økologiske råvarer, dyrket uten bruk av insektmidler og kjemisk gjødsling. Holle samarbeider med sertifiserte Demeter-bønder som produserer korn, grønnsaker, melk og bær etter naturens egne dyrkingsforhold med tradisjonelle metoder. Det bidrar til å sikre det beste næringsinnholdet i råvarene og får frem den beste smaken i maten, helt uten bruk av tilsetningsstoffer.

Holles babymat inneholder ingen genmanipulerte ingredienser, kunstige smakstilsetninger, fargestoffer, sukker eller konserveringsmidler. Ved å velge babymat fra Holle sørger du for at ditt barn får i seg alle de næringsstoffene de trenger for vekst og utvikling, og ikke noe annet. Holle – det aller beste for små mager.

34 Produkter