Gå til innholdGå til kassen

Granon er reseptfrie brusetabletter med sitronsmak som kan brukes til korttidsbehandling av seigt slim i luftveiene hos voksne og barn. Granon løser opp slimet, slik at det blir lettere å hoste opp.

Hoste kan være et symptom på forkjølelse. Det finnes ingen kur mot forkjølelse, men det er enkelt å dempe plagsomme symptomer.

En periode med mye hosting kan gi hverdagslige utfordringer når man snakker, spiser eller prøver å sove. Men enn så plagsom en hoste kan være, så har det faktisk en viktig funksjon i kroppen. Dette er kroppens måte å kvitte seg med slim og fremmedelementer som kommer inn i munn og nese, og er avgjørende for å beskytte de nedre luftveiene.

For å selv behandle hosten på best mulig måte, er det første du må gjøre å identifisere hvilken type hoste som skal behandles. Hoste er vanlig under og etter luftveisinfeksjon, som for eksempel en forkjølelse. Dersom hosten har vart i over åtte uker regnes den som kronisk, og man bør oppsøke lege hvis hosten er kraftig, langvarig eller man trenger rådføring for å finne ut hva den skyldes. Det samme gjelder dersom hosten kommer sammen med nedsatt allmenntilstand.

2 Produkter