Gå til innholdGå til kassen

GESKE German Beauty Tech er et prisvinnende og innovativt skjønnhetsmerke. Ved å kombinere teknologi og hudlegers innsikt, oppfant GESKE German Beauty Tech en ny måte å gjennomføre hudpleie på. GESKE German Beauty Tech-produktene er svært avanserte, takket være den patenterte teknologien som brukes i dem. Geske tilbyr profesjonelle løsninger for omfattende hudpleie hjemme.

GESKE sin egne app skanner huden og bruker deretter en algoritme for å gjennomgå pikslene i bildet, og analyserer huden basert på seks kriterier: antall urenheter, fet hud, fine linjer, intensiteten av poser under øynene, mørke ringer og tekstur. Når analysen er gjennomgått, leverer appen personlige hudpleierutiner til brukeren med anbefalte enheter og økter å følge – og tar hensyn til brukernes personlige preferanser og gir dem mulighet til å frigjøre ekspertkunnskap. I appen finnes over 56 000 videoer med veiledning og bruk av produktene, tilgjengelig på 45 ulike språk. GESKE German Beauty Tech-appen er gratis og tilgjengelig for nedlasting på Apple App Store og Google Play Store for henholdsvis iPhone og Android.

Med banebrytende design i kjernen av merkevarefilosofien, er produktene garantert å vare i minst 15 år, noe som gjør dem til en unik og bærekraftig skjønnhetsløsning.

37 Produkter