Gå til innholdGå til kassen

Frisk Arctic er utviklet for å dekke hele familiens behov, fra de yngste til de eldste. Med verifisert norsk torskeleverolje som base, leverer Frisk Arctic-serien essensielle byggesteiner som bidrar til en sunn hverdag. Frisk Arctic-serien sine kosttilskudd er en rik, naturlig kilde til omega-3-fettsyrer og vitamin D. Dette bidrar til å støtte hjernens utvikling hos barn, bidrar til å opprettholde et normalt immunforsvar hos voksne, og bidrar til å opprettholde en normal ledd- og hjertehelse hos eldre. Hvert produkt inneholder torskeleverolje hentet fra det krystallklare vannet i Nord-Norge.

Produktene i Frisk Arctic-serien er utviklet av norske farmasøyter, som kombinerer gammel visdom med moderne vitenskap for å levere tilskudd av høyeste kvalitet. Enten det er for å bidra til å støtte barns vekst, bidra til å støtte et normalt immunforsvar hos voksne, eller hjelpe eldre med å opprettholde en aktiv livsstil, bidrar Frisk Arctic-serien til at hele familien får tilgang til essensielle næringsstoffer fra naturen.

Frisk sine fiskeoljer er laget utelukkende fra leveren til Gadus morhua (torsk), og er ORIVO-sertifisert. Med sertifiseringen fra Orivo kan Frisk garantere opprinnelsen, arten og renheten i alle sine omega-3-produkter.

7 Produkter