Gå til innholdGå til kassen

Freestyle har blodsukkerapparat og tester for måling av blodsukker, samt tester for måling av ketoner i blodet.

FreeStyle Freedom Lite: Lett å lese. Lett å holde. Spesialdesignet for brukeren som kun trenger grunnleggende og skånsom blodglukosemåling.

FreeStyle Precision Neo: Beregnet på de som trenger litt ekstra veiledning og hjelp gjennom innebygde trendinidkatorer direkte på målerskjermen.

FreeStyle Lite teststrimler: Denne strimmelen har ZipWik™-funksjon, dette gjør påføringen av blodet til teststrimmelen rask og enkel*. Dette produktet egner seg svært godt for brukere som normalt sliter med å få ut nok blod til måling. For bruk med FreeStyle Freedom Lite blodglukosemåler.

FreeStyle Precision teststrimler: For bruk med FreeStyle Precision Neo blodglukosemåler og FreeStyle Libre. Enkelpakkede teststrimler er sikret mot luftbårne artikler, fukt og andre kontaminanter. Dermed minskes muligheten for bakteriell forurensing av teststrimmelen**. Dette produktet er utmerket for folk på farten eller i situasjoner med begrenset tilgang på håndvask.

FreeStyle Precision Keton-teststrimler: For bruk med FreeStyle Precision Neo blodglukosemåler og FreeStyle Libre Systemet. Enkelpakkede teststrimler er sikret mot luftbårne artikler, fukt og andre kontaminanter. Dermed minskes muligheten for bakteriell forurensing av teststrimmelen**. Disse strimlene måler ketonnivået i blodet.

4 Produkter