Gå til innholdGå til kassen

FIKS er Farmasiets egen serie med hverdagsartikler for voksne og barn. Serien fikser ulike hygienebehov med bomullsprodukter, som bomullspinner og bomullspads, samt våtservietter og tørre engangskluter til daglig hygiene og bleiestell. FIKS er skånsomme apoteksprodukter til en hektisk hverdag.

FIKS tilbyr enkle og praktiske kvalitetsprodukter til hele familiens daglige hygienebehov. Til baby tilbyr serien våtservietter, tørre engangskluter og bomullspinner, perfekt til daglig stell og en rask kattevask. De tørre engangsklutene er også supre som kompresser til rengjøring av sår, da de ikke loer.

Fiks våtservietter er like gode til voksne som til barn, for eksempel der man ikke har tilgang til servant og såpe, som i bilen eller på telttur. Til voksne tilbyr serien også sminkeservietter, bomullspads og bomullspinner til daglig ansiktsrens og sminkefjerning, samt intimservietter med hudvennlig pH og fuktighetsgivende ingredienser.

Bomullsproduktene er laget av 100 % økologisk bomull uten bleke- og fargestoffer. Alle produktene er veganske og uten tilsatt parfyme.

8 Produkter