Gå til innholdGå til kassen

Embryolisse Laboratoires er en komplett hudpleieserie for ansikt og kropp, med innovativ dermo-kosmetikk som respekterer den naturlige balansen og sammensetningen av huden, uansett hudtype. Merkets historie startet i 1950 da en dermatolog i Paris utviklet multiproduktet Embryolisse Lait-Crème Concentré som raskt ble en bestselger over hele verden. Embryolisse er velkjent blant make up-artister, modeller og kjendiser verden over og anbefales av hudleger på grunn av merkets mange kvaliteter og funksjoner - et kult-merke kjent for å gi øyeblikkelige resultater.

Embryolisse inneholder ingredienser av naturlig opprinnelse, utvunnet fra blomster og frukt, med lang tradisjon for medisinsk eller kosmetisk bruk, blant annet sheasmør, bivoks, aloe vera og soyaproteiner, kombinert med banebrytende dermatologiske aktive ingredienser som blant annet hyaluronsyre og kollagen.

Alle produktene er testet under dermatologisk kontroll.

Gjenoppdag følelsen av velpleid og fuktet hud, takket være næringsrike produkter til ansikt og kropp, som tilfører huden maksimalt med fuktighet og fjerner synlige tegn på tørrhet og ubehag. Etterlater huden beroliget, tonet, myk og glatt.

7 Produkter