Gå til innholdGå til kassen

Dynamic Code er en serie med selvtester for en rekke ulike tilstander, allergier og kjønnssykdommer. Dette er en helhetsløsning som hjelper deg hele veien fra prøvetaking og sikker diagnose til oppfølgende behandling og pleie i løpet av et par dager, uansett hvor du befinner deg!

Har du hatt ubeskyttet sex og ønsker å teste deg for kjønnssykdommer? Har du misfargede negler eller flassende hud på føttene? Eller opplever du oppblåsthet, løs mage eller mageknip hver gang du spiser meieriprodukter? Dynamic Code er en serie med hjemmetester for en rekke ulike tilstander og sykdommer. Her kan du teste deg for laktoseintoleranse, underlivssopp og bakteriell vaginose, fotsopp og neglesopp eller vanlige kjønnssykdommer som klamydia og gonoré.

 Med Dynamic Code kan du teste deg enkelt og diskré i tryggheten av ditt eget hjem. Prøven sender du inn til Dynamic Codes førsteklasses laboratorium for analyse. Testsvaret henter du selv innen et par dager på nettsiden. Ved positivt prøvesvar vil du få tips og råd, tilbud om oppfølgning gjennom digitale helsetjenester og i noen tilfeller resept på nødvendig behandling. Enkelt, raskt og sikkert!

9 Produkter