Gå til innholdGå til kassen

Lindrer skånsomt treg og hard mage. Dulcosoft finnes i to varianter, mikstur og dosepulver som kan blandes med valgfri drikke. Nøytral smak - kan blandes med valgfri drikke. Kan brukes av barn og voksne over 8 år, og til barn 2-7 år i samråd med lege.

Forstoppelse  er en av de mest utbredte plagene i befolkningen. Tilstanden arter seg som treg, hard og/eller sjelden avføring. Forstoppelse rammer særlig kvinner, eldre, fysisk inaktive, og de med fiberfattig kost. Forstoppelse innebærer at du har avføring sjeldnere enn hva som er normalt for deg, og kan være ubehagelig og smertefullt. Vanlige årsaker er at du ikke har spist nok fiber, ikke drukket nok væske eller ikke har mosjonert nok.

Forstoppelse er også en vanlig bivirkning av medisiner. Vanlige symptomer på forstoppelse er magesmerter, oppblåsthet, hard eller klumpete avføring, smertefullt eller vanskelig å få ut avføring selv om du går på toalettet regelmessig, avføringen kommer sjeldnere enn normalt, eller at du ikke får tømt deg ordentlig når du er på toalettet.

Dulcosoft inneholder makrogol 4000, som er et osmotisk avføringsmiddel og har stor evne til å binde vann. Makrogol 4000 virker som en bærer for vannet og forsinker opptak av vann fra tarmen, slik at mengden vann i tykktarmen øker. Der mykgjøres den harde avføringen og volumet på avføringen øker. Dette fører til økt bevegelse i tarmen og letter avføringen på en naturlig og lindrende måte. Tar 24-72 timer før du opplever effekt.

Les bruksanvisningen nøye før bruk.

4 Produkter