Gå til innholdGå til kassen

Decubal har utviklet produkter spesielt tilpasset vårt nordiske klima – i over 40 år! Her finner du produkter til hele familien, for ansikt, kropp, hår og hodebunn. Produktene fra Decubal er utviklet for tørr og sensitiv hud, i samarbeid med hudleger. De inneholder ikke fargestoffer eller parfyme.

Den kalde sesongen i nord kjennetegnes av kald og tørr luft, som ofte gjør huden tørr og irritert. Da kan det være behov for å gi huden ekstra fuktighet – enten du har tørr hud i ansiktet, tørr hodebunn eller tørr og kløende hud på hele kroppen. Decubal har lang erfaring med behandling av tørr hud, og har testet sine hudpleieprodukter for tørr og sensitiv hud helt siden 1974.

Et tips er å velge riktige hudpleieprodukter ved å ta utgangspunkt i årsaken til tørrhet. Genetisk arv, sykdommer, livsstil og helse kan spille inn. Har du tørr og problematisk hud kan Lipid Cream med høyt fettinnhold minimere risikoen for irritasjon. Ved tørr hodebunn vil Decubal Intensive Shampoo for tørr hodebunn behandle området samtidig den rengjør skånsomt. Decubal Dry Scalp Treatment kan også brukes som en kur ved behov. Har du tørr hud i ansiktet kan Decubal Face Vital Cream lindre kløe, tørre flekker  og ubehagelig stramhetsfølelse. Renset lanolin bidrar til å gi huden ekstra fuktighet. Har du barn med tørr hud? Decubal Face Cream er en krem spesielt utviklet for barn med veldig tørr, sensitiv eller atopisk hud.

27 Produkter