Gå til innholdGå til kassen

Noe av det viktigste du kan gjøre for huden din, er å beskytte den mot skadelige solstråler. COSRX Aloe Soothing Sun Cream er en internasjonal K-beauty favoritt som ikke bare beskytter mot solen, men også gir huden beroligende og fuktighetsgivende pleie. Solkremen trekker raskt inn uten å gi den typiske klissete følelsen som mange forbinder med solkrem. 

Solbeskyttelse er det viktigste hudpleietrinnet i din morgenrutine!

Uavhengig av årstid bør du alltid prioritere å bruke solkrem om morgenen som en del av hudpleierutinen din. Med solkrem beskytter du deg ikke bare mot solbrenthet, men du beskytter hudens helse og utseende. Solstrålene består av både UVA- og UVB-stråler. Det er derfor viktig å velge en solkrem som beskytter mot begge, som Aloe Soothing Sun Cream.

Koreanske solkremer er kjent for å være lette i konsistensen, og denne solkremen er intet unntak. Med sin lette konsistens er den enkel å påføre, trekker raskt inn og er så vidt merkbar på huden, perfekt til å bruke under sminke. Aloe vera gir fuktighet, virker beroligende og holder huden myk og smidig hele dagen. Hvis du har normal, kombinert eller fet hud, kan solkremen brukes som en 2-i-1 fuktighetskrem og solkrem.

7 gode grunner til å bruke Aloe Soothing Sun Cream SPF50+ PA+++

1.    lett og fuktighetsgivende som en ansiktskrem

2.    med høy beskyttelse mot både UVA (PA+++) og UVB (SPF50+)

3.    inneholder både fysiske og kjemiske filtre

4.    gir ingen hvite skjolder

5.    kan benyttes året rundt

6.    passer til alle hudtoner og hudtyper

7.    reisevennlig størrelse

Hva betyr SPF og PA+++?

SPF (Sun Protection Factor/ solfaktor) viser til beskyttelsesevnen mot UVB-stråler. UVB-stråler er årsaken til at huden blir solbrent. Solfaktor gis fra 0–50+, der SPF 10 er lav beskyttelse og SPF 50 er meget høy beskyttelse. Aloe Soothing Sun Cream har en SPF på 50+, hvilket vil si at den gir meget høy beskyttelse mot UVB-stråler.

PA (Protection Grade of UVA) viser til beskyttelsesevnen mot UVA-stråler. UVA-stråler kan forårsake soleksem og hyperpigmentering samt bidra til at huden eldes. Plusstegnene definerer hvor beskyttende solkremen er. Aloe Soothing Sun Cream (PA+++) gir høy beskyttelse mot UVA-stråler.

Hva er forskjellen på fysiske og kjemiske solfiltre?

Fysisk solfilter (mineral solkrem) danner en beskyttende barriere av mineraler som absorberer og reflekterer UV-stråler vekk fra huden. Fordelene med denne typen solkrem er at den gir umiddelbar beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler fra solen. Solkremen vil også kjennes komfortabel på huden for alle hudtyper og hudtilstander, spesielt sensitiv hud som ofte kan reagere på solkrem.

Kjemisk solfilter (kjemisk solkrem) absorberes inn i huden og forvandler UV-stråler fra solen til uskadelig varme. Fordelene med denne typen solkrem er at den trekker raskere inn og kjennes lett på huden. De er også ofte mer resistente mot vann og svette.

Aloe Soothing Sun Cream inneholder både fysiske og kjemiske filtre som er grunnen til at den er elsket av alle hudtyper.

2 Produkter