Gå til innholdGå til kassen

Snail Power

COSRX sine mest kjente og bestselgende produkter består av høykonsentrert sneglesekret. Denne innovative og trendy ingrediensen har blitt en av de mest populære innen hudpleie verden over. Koreanere vet hva de snakker om, de er nemlig i verdenstoppen når det kommer til å utvikle og produserer mild, men effektiv hudpleie som gir transformerende resultater. Sneglesekret refukter og revitaliserer tørr og ubalansert hud, minimerer synligheten fine linjer, rynker, akne arr, og pigmentflekker for en jevnere hudtone og hudtekstur. Uansett hudtype og hudtilstand vil huden din ha fordeler av sneglesekret.

For å beskytte kroppen mot skarpe gjenstander og bakterier, produserer sneglene sekret. Selv når de ikke beveger seg produserer sneglene sekret, og derfor er produksjonen av sekret en helt naturlig prosess og ikke på noen måte tvunget. Sneglene plasseres over et nett i et mørkt og stille rom (de stortrives i mørket). I omtrent 30 minutter får sneglene vandre fritt over nettet. Dette er lykkelige snegler som etterlater sekret av høy kvalitet. #HappySnails


Dersom du enda ikke har testet COSRX-produkter med det magiske sneglesekretet, kan du glede deg til å oppleve en sunn og vakker hud som gløder!


Hvordan er konsistensen til Advanced Snail 96 Mucin Power Essence? Svaret finner du i denne videoen:

7 Produkter