Gå til innholdGå til kassen

Compeed har produktene som gir rask lindring til både føtter og lepper. Det godt etablerte merket er kjent for sine effektive plastere til alle typer gnagsår, liktorn, hælsprekker, hard hud – og munnsår!

Ta godt vare på føttene dine. De skal tross alt være med deg resten av livet. Vonde føtter forårsaket av gnagsår er både slitsomt og irriterende. Men ikke nødvendig! Bruk av gnagsårplaster er en god og effektivt måte å oppnå raskere heling. Compeed inneholder hydrokolloid, som har sårlegende egenskaper. Enten du trenger gnagsårplaster for hæl eller tær, liktornplaster eller riftplaster vil plastrene virke helende og smertelindrende – i tillegg til å beskytte det utsatte området mot vann, smuss og bakterier. Prøv også Compeed Anti Gnagsår Stift. Den har virkestoffer som motvirker vannblemmer ved å redusere gnaging og irritasjon.

Er du utsatt for munnsår? Da er du ikke alene! Munnsår er en av de vanligste hudinfeksjonene, men sårene kan til gjengjeld være svært smertefulle. Munnsårplaster fra Compeed er en effektiv og diskré løsning med “active gel”-teknologi som bidrar til å forhindre smitte. Compeed Invisible Munnsårplaster fremskynder utviklingen av sårskorpe og reduserer dermed tiden det tar å lege såret. Og som navnet tilsier – plasteret er nærmest usynlig på leppene!

14 Produkter