Gå til innholdGå til kassen

Cliniderm Sun Skin Care tilbyr solbeskyttelse i kombinasjon med avansert hudpleie. Produktene er et resultat av mange års vitenskapelig forskning på hud – tilpasset ulike hudtyper, situasjoner og behov. 

En god solkrem skal gi godt med beskyttelse mot UVA og UVB – uansett situasjon. Det er ikke bare på stranden vi trenger solbeskyttelse. Huden er utsatt for sol hele året, spesielt ansiktet. Blant produktene fra Cliniderm Sun Skin Care finner du flere typer solkrem for ansikt – spesielt utviklet for å motvirke rynker, fine linjer, pigmentflekker og andre aldringstegn som forårsakes av sol. Produktene er lette å påføre og trekker raskt inn i huden uten å tette porene.

Alle solproduktene fra Cliniderm Sun Skin Care er lette i konsistensen, så du slipper å oppleve at huden kleber etter at du har smurt deg inn. Produktene er godt egnet til sensitiv hud. De er uparfymerte, vannresistente, fotostabile og har en bredspektret beskyttelse mot UVA og UVB. Husk å pleie huden godt også etter å ha oppholdt deg i sola. Instant Soothing After Sun Gel Cream er en kjølende og oppfriskende gelékrem som gir huden fukt i 24 timer. Ta vare på huden din – året rundt!

14 Produkter