Gå til innholdGå til kassen

Clearblue er verdens mestselgende merke av graviditetstester og eggløsningstester, og har over 30 års erfaring med nyskapning i kategorien graviditet og fertilitet. 

Når kan jeg bli gravid? Svaret virker enkelt, men det kan være utfordrende å finne den fruktbare perioden i menstruasjonssyklusen. Med en digital eggløsningstest får du hjelp til å finne de fertile dagene, som kan føre til at du blir gravid raskere. I Clearblues sortiment finner du også en fertilitetsmonitor, slik at du kan velge den varianten av testing som passer deg best.

Er jeg gravid? Ventetiden fra en mulig befruktning og frem til testing kan oppleves lang og nervepirrende. Derfor velger mange å teste tidlig. Clearblue fører egne tester som er beregnet på tidlig testing, så tidlig som seks dager før ventet menstruasjon. De andre variantene kan brukes fra dagen menstruasjon er ventet. Om du velger en test med fargeindikator eller en digital graviditetstest er opp til deg, men les alltid bruksanvisning grundig for å være sikker på at du både tester og leser av testen riktig.

9 Produkter