Gå til innholdGå til kassen

CeraVe – styrker hudens beskyttende barriere. CeraVe er en komplett serie som rengjør, behandler og tilfører fuktighet. Produktene er verken fete eller klebrige, og etterlater huden glatt og silkemyk, samtidig som de pleier huden effektivt. Hele produktserien er velegnet for alle hudtyper da produktene er hypoallergene og uten parfyme. CeraVe ble utviklet i 2005 i samarbeid med amerikanske hudleger og i dag er merket USAs mest solgte fuktighetsgivende hudpleiemerke.

CeraVe er kjent for sitt innhold av tre essensielle ceramider fra naturlig opprinnelse. Ceramider er oljer som finnes naturlig i huden og har en beskyttende funksjon. De bidrar til å holde på fuktighet og forhindrer kløende og irritert hud. Flere av produktene inneholder også hyaluronsyre, som hjelper huden å oppretteholde sitt naturlige fuktighetsnivå, samt glyserin som tilfører fuktighet og beroliger tørr hud. Produktene er uten parfyme.

Produktene fra CeraVe er derfor et populært valg for tørr og sensitiv hud – både som lotion, krem og ansiktskrem. CeraVe har også en egen serie med fuktighetsgivende renseprodukter. De renser ikke bare huden godt, men bidrar samtidig til å holde på hudens fuktighet på lik linje med resten av produktsortimentet.

SA Smoothing cleanser og cream passer til tørr, grov og nuppete hud. Produktene eksfolierer, fukter og styrker hudens naturlige barriere.

28 Produkter