Gå til innholdGå til kassen

Caudalie er en fransk produsent av luksuriøse hud- og kroppspleieprodukter. Hovedingrediensene kommer fra vindruer fra produsentens egen vingård. Vindruer inneholder en rekke effektive virkestoffer som egner seg perfekt til hudpleie. Caudalie er en komplett serie med produkter til ansikt og hår, og inkluderer både solpleie og parfyme.

Caudalie utnytter de aktive og eksklusive ingrediensene fra vindrueproduksjonen, for eksempel den lindrende, økologiske druesaften, den næringsrike druekjerneoljen og den fuktighetsgivende Vinolevure®, som kommer fra vingjær.

Drue-polyfenoler er effektive antioksidanter som bekjemper frie radikaler. Resveratrol fra druestilken stimulerer hudens kollagenproduksjon og øker hudens fasthet. Viniferine fra vindruesaften har de samme egenskapene som C-vitamin, er effektiv mot pigmentforandringer og gir huden glød.

Caudalie Beauty Elixir er en av Caudalies bestselgere, og en stor favoritt blant makeup-artister. Dette er en ansiktsspray som glatter ut fine linjer, strammer porer og gir huden en umiddelbar glød. Den kan brukes som blant annet toner, setting spray, oppkvikkende fuktighetsspray og beroligende after shave.