Gå til innholdGå til kassen

Skincare with Real Motivation. By Wishtrend er koreansk hudpleie med effektive produkter for akne, pigmentflekker, linjer, arr, rødhet og fet hud. Passer alle hudtyper, også sensitiv hud og problemhud.

By Wishtrend er et koreansk hudpleiemerke hvor produktene inneholder enkle og aktive ingredienser som jevner ut hudtonen, øker fastheten og gir glød ved hjelp av høykonsentrert C- og E-vitamin og milde AHA-syrer. Produktene er enkle å bruke og de virkningsfulle ingrediensene gir maksimal effekt og en tydelig forbedret hud.

Pure Vitamin C 21,5 Advanced Serum var deres første produkt, og er et svært populært serum. Produktene er ikke tilsatt syntetisk duft eller mineraloljer og inneholder ingen ingredienser som kan irritere huden.

Husk å gradvis tilvenne huden til nye produkter. Start med ett produkt av gangen. Det kan ta alt fra 2-8 uker før huden er vant til produktene og du kan se resultater.

Hva er K-Beauty?

K-Beauty betyr koreanske skjønnhetsprodukter. Skjønnhet har blitt en stor industri i Sør-Korea og utgangspunktet kommer fra koreanske kvinners hudpleierutiner.  

Hudpleierutinen til en koreansk kvinne kan bestå av 10-18 produkter hver dag. Koreanske kvinner bruker i snitt syv ganger mer på hudpleie enn vestlige kvinner, dette fordi det største tegnet på skjønnhet gjennom tidene har vært en plettfri, sunn og glødende hud.

I Sør-Korea er hudpleie en del av livsstilen og de starter tidlig. En stor del av den asiatiske filosofien handler om å gjøre preventive tiltak i stedet for å skulle reversere tegn på tidlig aldring slik vi i den vestlige delen av verden er vant med.

13 Produkter