Gå til innholdGå til kassen

Belladot er innovative velværeprodukter og erotiske hjelpemidler laget for å appellere til både kropp og lommebok. Produktene er utviklet i samarbeid med sexolog og skal bidra til sunn og god sexlyst. Belladot er CE-merket.

Velger du Belladot velger du et morsomt og elegant design med et snev av humor. Med hvert sitt unike og norske navn er leketøyene designet for å gi deg eller partneren optimal glede. Hva med Ester klitorisvibrator, eller Vilma roterende vibrator? Her finner du flere varianter av vibrator og fingervibrator, vaginalkuler, ereksjonspumpe, penisring, glidemidler og massasjeoljer. Alle produktene kommer i en elegant innpakning.

Stadig flere ønsker å teste menskopp under menstruasjon. Det er både miljøvennlig og økonomisk. Belladot Evelina menskopp er et godt alternativ til tamponger hvis du sliter med skjøre slimhinner, ettersom de ikke påvirker pH-balansen. Menskoppen kan brukes i alle situasjoner, enten du sover, svømmer, trener eller er på reise. Evelina er fremstilt av medisinsk myk silikon og er lett å ta i bruk. En tapp i enden av koppen gjør det enkelt å dra koppen ut ved behov.

23 Produkter