Gå til innholdGå til kassen

Beauté Pacifique tilhører kategorien cosmeceuticals. Serien er utviklet i samarbeid med hudleger og produsert i Danmark. Den er basert på flere aktive og veldokumenterte ingredienser, som vitamin A, peptider, legeplanter og antioksidanter fra blant annet druekjerner. Den patenterte teknologien gjør det mulig for ingrediensene å trenge inn i huden og utøve sine positive effekter.  

I serien fra Beauté Pacifique finner du produkter som er utviklet til din daglige hudpleie. I tillegg finner du produkter for supplerende hudpleie og egenbehandling ved hudtilstander som rosacea og akne, samt ulike tørre hudtilstander som psoriasis og atopisk eksem. Produktene virker beroligende og forbedrer hudbarrieren. Effekt og dokumentasjon er de to grunnleggende prinsippene i hele idéen bak Beauté Pacifique.

Beauté Pacifique Crème Métamorphique er navnet på den populære A-vitamin kremen som har blitt brukt av skjønnhetseksperter og supermodeller verden over. Den rekonstruerer kollagenstrukturen i bindevevet slik at huden får en forebyggende effekt og reparerer solskader i ansiktet. Den er også effektiv på behandling av uren hud. 

Beauté Pacifique tilbyr også en egen produktserie for menn. Serien Beauté Pacifique Masculinity inneholder alt til den komplette hudpleie – som rens, skrubb, dagkrem og dusjsåpe.

1 Produkter