Gå til innholdGå til kassen

Antibac hånddesinfeksjon dreper 99,99% av virus og bakterier. Den er mild og god mot hendene. Inneholder glyserol som bidrar til at huden bevarer sin naturlige fuktighetsbalanse, smører hendene og hindrer derfor uttørring. Gelen er parfymefri og anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund.

God håndhygiene er viktig i en hverdag hvor vi er i kontakt med mange ulike flater i løpet av dagen. Du er kanskje i butikken og tar i en handlekurv, for deretter å taste inn en kode på betalingsterminalen. Kanskje trykker du på knapper på offentlig transport og i heis, eller drar i håndtaket på døren til arbeidsplassen. Alle disse situasjonene gjør at vi utsettes for bakterier og virus fra omverden. Derfor kan det være lurt å desinfisere hendene før du går videre til neste gjøremål.

Antibac har lange tradisjoner som ledende aktør innen desinfeksjon i helsevesenet i Norge, og har utviklet en unik kompetanse på dette feltet. Det stilles høye krav til produksjon og råvarer, og merket har en visjon om at Antibac skal være en selvfølgelig del av alles hverdag. 

Antibac mot virus, bakterier og sopp leveres i en rekke forpakninger og størrelser i brukervennlig design. Antibac Gel, Antibac våtservietter eller Antibac Spray som hånddesinfeksjon kommer i alt fra store pumpeflasker til små hendige størrelser som er perfekt å ha med i veska eller sekken. Overflatedesinfeksjon i flytende varianter og våtservietter desinfiserer raskt overflater som tastatur, skjermer, bord, håndtak og knapper.

17 Produkter